#175: Podcast “S druge strane powered by Intersport – Željka Šaban Miličić

Izrazito veselo, energično i s jednom finom dozom pozitivne sportske emocije – tako bih možda najkraće mogao opisati ovaj divan razgovor u još jednom podcastu tandema Zvonimir Mikašek (3sporta produkcija) produkcija) i moje malenkosti. Tehnološki park u Varaždinu ponovno je bilo mjesto u kojem smo ugostili ovu prekrasnu i dragu osobu, koja već godinama niže odlične rezultate, ali evo prilike doznati puno više o njoj i njenim strastima, produženoj obitelji zvanoj TK Swibir i o još mnogo, mnogo drugih, osobnih stvari koje je Željka s osmjehom dijelila kroz razgovor koji bi vjerojatno mogao trajati satima.

Ostavite komentar jer želimo znati kako vam se svidjelo! Za to imate ovaj blog, YouTube stranicu 3sporta, objave na facebooku, Spotify i sigurno još koji izvor poput Instagrama.

Ako vam je draži video zavirite na YouTube no za one koji žele audio imamo i tu alternativu!
Fotografija je vlasništvo 3sporta.com / fotografirao Zvonimir Mikašek

Željka je fokusirana sportašica koja ne preskače treninge, ali je istovremeno supruga, majka i trenerica, kojoj 24 sata u danu često nije dovoljno. Iskreno sam uživao u ovom vrlo opuštenom razgovoru u kojem je bilo puno smijeha. Pozivam vam da pogledate ili poslušate ovaj podcast jer mene je Željka oduševila, vjerujem da će i vas.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

2 komentara Dodaj vlastite

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.