#277: Podcast Bez pauze #27 – Petra Kulić Domitrović

Ima ljudi koji stižu čuda napraviti u jednom danu, a onda postoje i oni koji to rade svaki dan – Petra Kulić Domitrović je jedna od takvih. Ona je jedna od najenergičnijih osoba koje poznajem, no ona svojem rasporedu pristupa izuzetno organizirano. “Sve je u planeru”. U epizodi razgovaramo o toj njenoj naeletriziranosti, hiperakitvnosti, ali i posvećenosti nekim zbilja bitnim strastima: sport i prehrana. Petra i dalje govori da se razvija u obje te strasti, sa željom da to jednog dana postane nešto više. 

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google , Podtail, Ivoox Podcasts.

Gotovo svaki joj dan počinje između 4 i 5 ujutro, kako bi uspjela pripremiti se za posao, odraditi jedan trening, pripremiti hranu za taj dan te krenuti s poslovnim životom. Dan joj je ispresjecan poslovnim sastancima i obvezama, no izuzetnu pozornost obraća na kvalitet svoje prehrane i onoga što je zacrtano od njene trenerice za taj dan. To je gotovo religiozno posvećena i treninzi se ne propuštaju. Doduše, ona u tome izuzetno uživa i s veseljem o tome govori. Kad se pitate kako je to sve moguće, najjednostavniji odgovor bi mi bio da poslušate ovu epizodu pa možda dobijete kakvu ideju za primijeniti u svojim životnim navikama, a za slučaj da želite doznati više o prehrani (uglavnom plant-based) i receptima zapratite ju na njenom blogu ili niže navedenim društvenim mrežama s linkovima te joj se putem njih direktno obratite.

Petra Kulić Domitrović Instagram ili FaceBook 

Petras_Food Intagram ili FaceBook 

Bonk i Zvonko Čubrić naš su dom i dalje, a uvijek smo zahvalni Anti Geli na tehničkoj i edukativnoj podršci! Hvala Rudhyu koji je uskočio pomoći oko videa umjesto Maje koja je bila spriječena zbog bolesti.  

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Snimatelji: Daniel Roščić Rudhy (video) i Thomas Kezele (audio) / Mjesto snimanja: Bonk, Vrbje 1B, Zagreb (vlasnik: Zvonko Čubrić) / Audio i video post produkcija: Thomas Kezele / Glazba uvodne špice i aranžman: Ante Gelo, koji je svirao sve osim klavijatura (Thomas Kezele) / Autor i voditelj podcasta: Thomas Kezele, autor bloga Thomas’ Life Without Pause  

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.