#157: Podcast “S druge strane powered by Intersport” – Veronika JURIŠIĆ

Malo je reći kako sam oduševljen što smo konačno krenuli s projektom. Zvonimir Mikašek i njegova vrijedna ekipa s portala 3sporta.com i moja malenkost već neko vrijeme pokušavamo pokrenuti podcast, no situacija s pandemijom nam nije nikako išla na ruku, a željeli smo napraviti nešto posebno. Nakon prve snimljene epizode u kojoj je gostovala živuća legenda hrvatskog trčanja, Veronika Jurišić, rekao bih da smo na pravom putu i da smo svi skupa i više nego zadovoljni sa startom. Meni ne silazi osmjeh s lica, eto bit ću potpuno iskren.

Ne želim vam kvariti ugođaj gledanja, odnosno slušanja jer podcast je naravno izašao u obje varijante, ali nikako ne želim propustiti reći kako je vrijedan gledanja svake sekunde, a da smo Veronika i ja mogli još koji sat odvaliti razgovarajući o trčanju, sportu općenito, željama, planovima, knjigama i podcastima te vjerujem kako bismo se mogli ponovno družiti da nastavimo tamo gdje smo stali, a do tada bi se njoj moglo ostvariti i koja trkačka želja o kojoj bismo mogli dobiti ekskluzivni osvrt. Veronika je jedna predraga, otvorena i iskrena osoba te nevjerojatno fokusirana sportašica kojoj treba skinuti kapu. Za mene je ona zagrebački brend, svojevrsni trade mark i želim joj puno trkačkih godina jer trčanje je njen način života.

Ako želite trčati, hodati, planinariti, dizati utege ili upotpuniti vrijeme dok se vozite na posao, slobodno skinite podcast na Spotify-ju i uživajte.

Počeli smo jako, ali uz Veronikinu priču vrijeme leti i shvatit ćete da u gradu i nije tako velika gužva u prometu jer ćete se prebrzo stvoriti pred kućom pokušavajući poslušati još samo jednu minutu ove odlične uvodne epizode. Već sam rekao kako smo ovaj podcast odradili u maratonskom stilu, ali u sprinterski jakom tempu. Veselim se novim izazovima i budućim gostima, no Veronika će uvijek biti #1, a to se pamti! Hvala Veronika! Bila mi je istinska čast i pravo zadovoljstvo!

4 komentara Dodaj vlastite

  1. Nikodeamus kaže:

    Uz svaku pohvalu na pokretanje podcasta ove teme mogli ste ne iskopirati u potpunosti Rich Rollov format :/

    Liked by 1 person

    1. Napravili smo s onim a cime raspolazemo. A nema dvojbe da u RR mozemo samo naci uzor i od njega uciti no nacin na koji to radimo je nas, a vjerujem kako cemo se iskristalizirati kako vrijeme odmice. Nismo bojali zidove i kupovali posebno boje. 😃 Ali drago mi je da imamo vasu podrsku. 🙏🏼

      Liked by 1 person

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.