#001 – O MENI

Svako toliko netko se namjeri na mene sa nekim problemom… Ili se to meni bar u tom trenutku tako čini. Kako god bilo, u meni postoji silna želja pomoći, pronaći rješenje, motivirati ljude za nešto više od onoga što misle da mogu. I vidim da na neke ljude to pozitivno utječe.
Bez ikakvih skrivenih motiva – ako moja misao i promišljanje ponude rješenje i prije svega vas motiviraju na bavljenje tjelesnom aktivnosti (ili aktivnostima) te probude uspavanu ljubav prema prirodi, moja ideja ima smisao. Ovo je čisto dijeljenje iskustava koja sam sam stekao i kojima sam svjedočio i koja mene motiviraju i pokreću. Ovaj blog rezultat je te ideje i želje, a njegov “nastavak” je podcast Bez pauze.

Vesele me trčanje i bicikliranje (po brdima i po cesti), planinarenje, penjanje na stijenu, skijanje, teretana, rolanje, klizanje, plivanje, badminton, ronjenje,… jednostavno volim sport i aktivnosti u prirodi. Iako sam naučio uživati u tome sam, najdraže mi je kad to činim s ljudima koje volim! No volim i čitati, kako druge blogove tako i interesantne autobiografske ili realne knjige ljudi od kojih bih mogao nešto naučiti. Slušanje podcasta smatram dio svojeg osobnog razvoja.

No od svega najviše volim biti “tata”, to mi je najdraža “aktivnost” i sina rado uključim u svaku svoju aktivnost, ako mu je primjerena, jer smatram da će ga svaka vještina i znanje učiniti boljim.

Ovaj je blog neprofitabilan i ne vidim razloga da bi se to ikada promijenilo, ali rado vidim komentare koji novim pratiteljima mogu dati bolji uvid u ono što ih čeka na ovim stranicama koje ispisujem s velikim guštom i veseljem! Slobodno i dijelite, ali budite ljubazni i dijelite ga u izvornom obliku jer ipak, ja sam si dao truda napisati to i staviti fotografije iz osobnog albuma, često obiteljskog. HVALA ŠTO PRATITE!