Svako toliko netko se namjeri na mene sa nekim problemom… Ili se to meni bar u tom trenutku tako čini. Kako god bilo, u meni postoji silna želja pomoći, pronaći rješenje, motivirati ljude za nešto više od onoga što misle da mogu. I vidim da na neke ljude to pozitivno utječe.
Bez ikakvih skrivenih motiva – ako moja misao i promišljanje ponude rješenje i prije svega vas motiviraju na bavljenje tjelesnom aktivnosti (ili aktivnostima) te probude uspavanu ljubav prema prirodi, moja ideja ima smisao. Ovo je čisto dijeljenje iskustava koja sam sam stekao i kojima sam svjedočio i koja mene motiviraju i pokreću.

Vesele me trčanje i bicikliranje (po brdima i po cesti), crossfit, planinarenje, penjanje na stijenu, skijanje, rolanje, klizanje, plivanje, badminton, ronjenje,… jednostavno volim sport i aktivnosti u prirodi.

No od svega najviše volim biti “tata”, to mi je najdraža “aktivnost” i sina rado uključim u svaku svoju aktivnost, ako mu je primjerena, jer smatram da će ga svaka vještina i znanje učiniti boljim.

Komentari su isključeni.

Create a website or blog at WordPress.com

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: