#143: Probudimo svog unutarnjeg Supermana!

Reći da nam svima želim sve najbolje, bilo bi zaista preširoko pa sam odlučio reći o čemu razmišljam i što stvarno želim.

Želim nam svima zdravlje! Toliko to želim da bih možda mogao i stati s listom ovog trenutka! Želim ga svojim najmilijima, svom sinu uvijek i najviše, ali ove godine svojoj dragoj želim najiskrenije, bez nekih zadrški. 2020. joj je bila preteška, a ulaskom u 2021. borba se nastavlja. Zato, zdravlje svima i ne samo od COVID-19! Osnažite se!

Želim da nas je 2020. naučila cijeniti ono što imamo i da ne dramimo za onim što nemamo, jer bismo mogli ostati i bez onog što imamo u tren oka. Ne kažem da ne želite više u životu, nego da budete sretni s onim što ste postigli i strpljivi pri ostvarivanju svojih ciljeva. Ako ste uporni, fokusirani i ustrajni, ostvarit ćete svoje ciljeve.

Želim vam da se volite! Volite svoje najmilije i cijenite sva prijateljstva! Prošla nas je godina naučila, nažalost na onaj najteži način, da sve može nestati u trenutku. Taj nas osjećaj neće skoro napustiti, prilično sam siguran. Ne očekujte ništa! Jednostavno volite.

Želim vam da se okružite boljima od sebe, onima koji će vas oplemeniti, osnažiti, ohrabriti, motivirati, potaknuti na izvrsnost!

Želim vam da budete uspješni, da se razvijate, da učite, čitate, pišete, razgovarate, raspravljate, argumentirate, konstruktivno kritizirate, hvalite ono dobro, potičete i činite dobra djela, motivirate druge i utječete svojim pozitivnim primjerom na ljude oko sebe, da postanete snažni i mentalni i fizički. Ako vas moji članci potiču na bilo što od gore navedenog, na dobrom sam putu jer to je moja misija. Moja misija je da širim ideju o boljem, kvalitetnijem i zdravijem načinu života ispunjenom tjelesnom aktivnošću, zdravom prehranom i pozitivnim stavom prema životu. Moj je blog besplatan i tako će ostati. Ne vidim razloga zašto bih išta zadržavao za sebe. Ni svoja iskustva ni svoje osjećaje ni svoja razmišljanja. Ima nas svakakvih, a ja sam upravo ovakav. Dijelite članke osobama za koje vjerujete da bi mogli profitirati čitajući ih i promijeniti neke svoje navike. Kako ja dajem vama, tako vi podijelite dalje da proširimo pozitivu. Nastavit ću promicati i druge urednike, stranice i blogere koji promiču sport, jer mi nismo jedni drugima konkurencija. Mi smo izvor informacija drugima koji tek trebaju doći tamo gdje smo mi sada, a naša iskustva, ideje i prijedlozi mogu samo unaprijediti ovu sportsku zajednicu.

Budite radoznali i pokušajte neke nove stvari koje su vam bile na listi dugo, ali se niste usudili probati. Strah je korisna emocija jer nas spašava od ludosti i gluposti, tjera nas na razmišljanje i traženje optimalnih rješenja. Je li mene strah? Da, naravno da je. Uvijek nečega. Ako ništa drugo roditelj sam. No kroz život koji nam je dan ne bi trebalo hodati u strahu. Treba prihvatiti strah, staviti ga u realne okvire i procijeniti kolike su naše sposobnosti i vještine kako bismo se mogli oduprijeti stvarima kojih se plašimo. Postanimo vještiji u onim stvarima koje nam ne idu, a bitne su nam kako nas strah ne bi određivao kao osobe.

Želim nam svima puno hrabrosti, puno veselja, pregršt pozitivnih emocija i pozitive, jer život je veseo koliko ga takvim učinimo. Na nama je da odaberemo koliko smo sretni, čak i u onim najtežim trenucima, jer kažu da gore uvijek može. E pa može i bolje pa se iskreno nadam da će se ostvariti dva projekta na kojima se već neko vrijeme radi: jedan je audio-vizualan, a drugi je jedno osobno štivo koje sam počeo pripremati. Prioriteti će se nametnuti sami po sebi, a na meni je da pokušam postaviti svoja očekivanja u realne okvire i iskoristiti ponuđeno vrijeme i energiju te suradnju nekih odličnih ljudi kojima sam se okružio. Svi maštamo pa zašto ne bih i ja. Život nikad ne staje, uvijek nađe način. Na nama je da samo pokušamo pratiti taj životni ritam.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa.

Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.