#217: Podcast Bez Pauze #6 – Natko Beck

Za sebe kaže da je hiperaktivni liječnik, lajav i ponekad naporan. Influenser malih razmjera u uzlaznoj putanji. Obiteljski čovjek, malograđan i dobro građen. Meni osobno je najintrigantniji doktor koji je i influencer ili možda influencer koji je doktor. Kako god, dr. Natko Beck gost je u šestom izdanju Podcasta Bez pauze i razgovaramo o tome kako je uopće došao na ideju da mijenja svijest građana o zdravlju, medicini, ali i liječnicima. Po mojem skromnom mišljenju Natko je približio doktora nama građanima i ruši barijere koje su se gradile desetljećima, ako ne i stoljećima. Vrckast je, brz na jeziku i bez ikakvih blokada kada je riječ o iskrenosti u svom stavu. Možda to nekome ne odgovara, ali on stoji čvrsto na nogama i brani svoje stavove. Nismo se složili oko svega, ali ni pozvan da bi se slagao sa mnom. On ima svoj put, kao što bismo ga svi mi trebali imati. Natko je prvi u nizu od 4 doktora (jedan je “samo” doktor znanost, a nije liječnik), s kojim sam razgovarao o tome što mi sami možemo učiniti i gdje je problem zbog kojeg pomaci idu polako. Jedan od problema je i to što ja moram “nahraniti majmuna”. Biti će vam jasnije kad poslušate/pogledate podcast. Malo je reći da mi je bilo zabavno!

Ovo je još jedan dugački podcast koji ćete vjerojatno uspjeti pogledati ako ga budete slušali na putu do posla i nazad kroz dva dana ili ako odete odraditi jedan LSD (long slow distance) trk po nasipu. Ili kako vam god odgovara, jer Natko kaže da je sve ok dok govori o projektu Beck in Sight, Andriji Štamparu, o svom dijagnostičkom poslu specijalista radiologije i stvarima s kojima se susreće. Spomenuli smo se i njegovog blog-intervjua kod Namčoraste i (sortskih) ozlijeda, njegovom angažmanu oko projekta Back Together te njegovom podcastu. Nedvojbeno je da se radi o svestranom i energičnom čovjeku odličnih ideja i namjera. Meni je bilo zadovoljstvo. Hvala Natko!

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google , Podtail, Ivoox Podcasts.

Bonk i Zvonko Čubrića, naši su domaćini, a Ante Gelo je poslao opremu i obradio snimljeno, a ovaj puta je sinko pokrenuo snimanje, dok je Maja bila zadužena da to završi! Ante je bio opravdano spriječen, no dogovaramo autogram i druženje u nekom od slijedećih podcasta! Mislim da i meni treba neki autogram.

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja mi je da jednog dana ovo bude i s publikom, ali kad to pandemijske i tehničke okolnosti budu dozvolile. Još jednom veliko hvala Bruni na gostovanju. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

Jedan komentar Dodaj vlastite

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.