#288: Podcast Bez pauze #31 – Slavko Petrović

Rekord Slavka Petrovića na 10.000 metara ulazi u svoju punoljetnost! U međuvremenu je čovjek promijenio profesiju pa se iz vrsnog trkača transformirao u još vrsnijeg trenera atletike koji ga je poziv odveo na Olimpijske igre. Trener je trkačke zvijezde u usponu, Matee Parlov Koštro, aktualne europske viceprvakinje Europe u maratonu. No Slavko je jedna skromna ljudina apsolutno svjesna svojih kvaliteta, koji vješto balansira između treniranja profesionalaca poput MPK i rekreativaca njegove trkačke akademije, projekta unutar Atletskog kluba Svetice. Trenažni procesi i razlike između profesionalaca i rekreativaca bila je jedna od glavnih tema podcasta.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google , Audible, Podtail, Ivoox Podcasts.

Razgovarali smo o njegovim počecima, o mogućim razlozima zašto njegov rezultat još uvijek nije “skinut s trona”, o problemu popravljanja tehnike trčanja i zašto to treneri nerado rade te prilično važnim temama kao što su trening u famoznoj zoni 2, treniranju uz mjerenje laktata, treniranju s djecom i još nekim interesantnim temama te apsolutno preporučam ovu epizodu podcasta Bez pauze za sve one koji traže kako pozitivno utjecati na svoje trčanje i gdje potražiti savjet.

Bonk i Zvonko Čubrić naš su dom i dalje, a uvijek smo zahvalni Anti Geli na tehničkoj i edukativnoj podršci! Ovaj put sam sve odradio sam pa od tuda manjak lijepih fotografija na koje smo navikli od Maje koja je ovaj put sve žongliranje s audio/video opremom prepustila mojoj malenkosti.

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Snimatelji: Zvonko Čubrić i Thomas Kezele / Mjesto snimanja: Bonk, Vrbje 1B, Zagreb (vlasnik: Zvonko Čubrić) / Audio i video post produkcija: Thomas Kezele / Glazba uvodne špice i aranžman: Ante Gelo, koji je svirao sve osim klavijatura (Thomas Kezele) / Autor i voditelj podcasta: Thomas Kezele, autor bloga Thomas’ Life Without Pause  

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.