#287: LoveRun u Zagrebu… i još 5 gradova!

Malo je utrka koje me tako jednostavno privole na plaćanje kotizacije, kako to čini jedna prekrasna utrka na sasvim običnom Jarunu. Nekako vjerujem kako sam do sada bio na svakoj iako to moram provjeriti, no nastaviti ću se vraćati jer ova utrka nema niti jednu lošu notu. Jednostavno nema ništa što biste možda mogli zamjeriti.

Još nisam siguran što bih mislio o broju… #666

Utrka koju tako volim zbog svojeg pozitivnog naboja, zbog veselih lica, zbog ljubavne “podloge”, zbog fenomenalne mjuze, zbog originalnih i vrlo prepoznatljivih majica sa srčekima, predivnih “medalja” u obliku šalica u koje na kraju utrke možete utočiti svoj omiljeni napitak (ili u mojem slučaju vodu za Vitu), ove godine je dobila izdanje u šetst gradova u tri države – Zagreb, Vukovar, Zadar, Poreč, Maribor i Podgorica. LoveRun rast iz svake godine i privlači zavidan broj ljudi među kojima se lako pronađe ponajbolje hrvatske trkače, ali i čitavu vojsku prvašića kojima je ovo uvod u trčanje ili utrke, kao što je to bio slučaj s našom prijateljicom Rajnom ove godine. Bravo Rajna! Bolji početak nisi mogla poželjeti, a ni bolju suportericu od Maje!

Dakle, opet smo se odlično zabavili, a moj sinko koji je odlučio praviti mi društvo i ove godine je u odnosu na prošlu godinu ubrzao čak 10 sek/km. Išao je, tipično za njega na svježinu, no dogovorili smo se da on sam bira tempo i da je bitno samo da odradi u komadu. Koji god tempo. Bez pritiska. Iznenadio je i sebe i mene. I zapravo nije bitno koliko je brzo ili sporo trčao, već je bitno da smo proveli još jednu prekrasnu nedjelju zajedno, družeći se i stvarajući sjećanja.

Bilo je prekrasno vidjeti sve te krasne ljude. I svi veseli! Nasmijani. Nekima je bio trening, nekome natjecanje, nekom rutina, nekome prvijenac, nekome muka, nekome šetnja,… bilo je djece, odraslih, svih mogućih parova koji se vole bar po nekoj osnovi, a bilo je i peseka. Jedan izuzetno pozitivan i opušten događaj u kojima su svi pronašli ono nešto po što su došli, a otišli veseli i nasmijani, jer LoveRun ne poznaje drugačiji scenarij. Za sve one koji nisu bili u prilici, vjerujem kako slijedeća godina nudi još bolje veselje pa nemojte propustiti! Hvala TK Swibir na još jednom odličnom sportskom događaju koji postaje središnji za trkački svemir u vrijeme oko Valentinova!

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.