#164: Podcast “S druge strane powered by Intersport – Ivan Ćosić

Ivan Ćosić je jedan sjajan lik! Snažan lik! Pametan lik! Čovjek koji je prošao kroz mnoge padove i iz početka se uzdizao. Za sebe kaže da je običan i ne razlikuje se ni od koga drugoga, a za neke stvari kaže da je čista sreća što je tako ispalo. Ja kažem da je skroman i da je iza svega toga naporan rad i mnogo unutarnjih borbi. Nemam namjeru pokvariti vam slušanje ili gledanje nove podcast epizode pa je najbolje da popratite o čemu smo razgovarali no samo ću reći da je Ivan čovjek bez tabu tema. Saznajte što mu se dogodilo, kako je počeo trčati, kako je počeo igrati sjedeću odbojku, želji o odlasku na Paraolimpijske igre, s kojim se demonima borio i još uvijek bori i mnogo, mnogo drugih interesantnih činjenica iz njegovog života!

Još jedan uradak partnerskog odnosa sa Zvonimirom Mikašekom i portalom 3sporta u super prostoru Tehnološkog parka u Varaždinu. Veselimo se i držimo fige za kvalifikacije Ivana i reprezentacije Hrvatske u sjedećoj odbojci

Ako vam je draži video zavirite na YouTube no za one koji žele audio imamo i tu alternativu!

Ivan ne želi niti traži suosjećanje niti smatra da ga treba tetošiti, a istovremeno ne gleda na sebe kao osobu u koju treba uperiti prstom i pojašnjavati onima koji se ne mogu suočiti sa svojim demonima da “ako može on, mogao bi i ti”. Ljude ne treba osuđivati već im pružiti ruku, motivirati ih i pomoći im. A ja se samo nadam kako ćemo istrčati utrku zajedno.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

2 komentara Dodaj vlastite

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.