#323: Podcast Bez pauze #43 – Željka Šaban Miličić

Za sve one koji žele znati više o Željki Šaban Miličić i njenim počecima, najbolje da zavirite u naš prvi razgovor iz podcasta S druge strane, pilot projekt koji je nastao iz suradnje sa Zvonimirom Mikašekom i portalom 3sporta.com. Dvije godine kasnije, ova višestruka triatlonska rekorderka i prvakinja Hrvatske u nekoliko triatlonskih disciplina, pobjednica Wings for Life utrke, sudionica finala Ironmana u Koni na Hawaiima vraća mi se kao sugovornica u podcastu Bez pauze, u Bonk kod svog starog sportskog prijatelja Zvonka Čubrića, no ovaj puta razgovaramo o malo ozbiljnijim temama.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link gore) te na Apple, Google , Audible, Podtail, Ivoox Podcasts.

Ovaj puta sam imao priliku razgovarati sa Željkom o zastupljenosti žena u sportu, posebno u triatlon te pomacima koji su učinjeni, o njenoj strasti za treniranjem te svojevrsnoj transformaciji fokusa sa natjecateljicu u trenericu (iako još uvijek ne odustaje od natjecanja). Ženski triatlon je u njenom fokusu iako kad je riječ o trenažnim procesima jednako je ozbiljna i posvećena treninzima svojih trkača, kao i vremenu koje posvećuje vlastitim treninzima. Odnos prema tome je u najmanju ruku profesionalan, ali i strastven i iskren. Željka vjeruje da je potrebna kemija između trenera i sportaša kako bi se postigli najbolji rezultati. Ovo je još jedna u nizu nasmijanih, vedrih i veselih epizoda podcasta Bez pauze što me čini izuzetno sretnim. Željkin suprug, plivački trener Marko Miličić, bio je aktivni sudionik podcasta i njegova dobacivanja, ali i izuzetno dobre informacije koje je podijelio samo su podigle vrijednost ove epizode koja vjerujem da će vas uveseljavati i informirati dok budete slušali/gledali. Ovo su ljudi koji rade izuzetan posao. Čine to strasno, s ljubavlju, rezonom i razmišljaju dugoročno, što je izuzetno bitno. Već me godinama vesele njihovi projekti, a vjerujem da ste i sami sudjelovali na nekim njihovim događajima poput utrke LoveRun.

Stoga, prionite na slušanje/gledanje, a veselim se vašim komentarima. Kako biste pomogli ovaj podcast, podijelite njegov sadžraj na društvenim mrežama i pretplatite se na isti, a nama će biti drago ako pritisnete i kakav “palčić” ako vam se sviđa sadržaj. Hvala!

Bonk i Zvonko Čubrić naš su dom i dalje, a uvijek smo zahvalni Anti Geli na tehničkoj i edukativnoj podršci!

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Snimatelj: Thomas Kezele/ Fotografija: Zvonko Čubrić i Thomas Kezele. Mjesto snimanja: Bonk, Vrbje 1B, Zagreb (vlasnik: Zvonko Čubrić) / Audio i video post produkcija: Thomas Kezele / Glazba uvodne špice i aranžman: Ante Gelo, koji je svirao sve osim klavijatura (Thomas Kezele) / Autor i voditelj podcasta: Thomas Kezele, autor bloga Thomas’ Life Without Pause  

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.