#205: Podcast “Bez Pauze”#1- Maja Bonačić

I tako se skupila malena, ali zabavna i vesela skupina entuzijasta kako bi pomogla u realizaciji moje ideje za podcastom koji sam nazvao “Bez pauze”. Zašto baš tako? Pa više je razloga. Prvi je naravno jer se nastavlja na blog Život bez pauze, što je i logično, ali zato što smo u startnim pozicijama bili ograničeni tehničkim mogućnostima pa je prva opcija bila snimiti podcast uživo, dakle bez pauze. U konačnici, live verziju možete i dalje pogledati na mojem Instagram profilu. U mojoj glavi, podcast je nastavak ideje koja je započela u partnerstvu sa Zvonimirom Mikašekom i njegovim 3sporta.com, a potrudit ćemo se da bude jednako zanimljiv! Ovom prilikom zahvaljujem se Zvonimiru na prilici da pokušam, da učim i njegovoj podršci u novom projektu.

Podcast Bez pauze ići će live svaki put. Takav je plan.

Skupinu, osim mene, čine dva krasna čovjeka! Zvonko Čubrić, triatlonac, sportaš, suvlasnik lanca knjižara Hoću knjigu, moje go to mjesto kad pronađem naslov knjige koji me zanima te vlasnik kafića Bonk u kojem sam od početka želio snimiti podcast, dok je kafić još bio na Britancu. Svašta se nešto izdogađalo i pandemijska vremena su utjecala na realizaciju podcasta no eto, Zvonko je od početka podrška. U Bonku osim što možete popiti kavu ili pivu, možete kupiti bicikl ili opremu za biciklizam. Fenomenalno!

Drugi, ali ništa manje bitan divni čovjek je moj stogodišnji prijatelj Ante Gelo, umjetnik, glazbenik, producent, aranžer,… ali prije svega jedna ljudina koja je na pitanje: Ante možeš mi pomoći sa…? odgovorio kratko: Reci što ti treba! I tako je on donio svoju opremu, snimili smo podcast, otišli u njegov studio snimiti jingle, uvodnu špicu (čak me natjerao da sviram dionicu klavira!) i posložiti audio i video.

Unatoč činjenici da su moje zamisli prilično bazične, ova dvojica fenomenalaca su mi pomogle i još uvijek žele pomoći da ovaj podcast ide dalje! Mogu li biti sretniji od ovoga?

Pa mogu, jer je prva gošća, Maja Bonačić, prava eksplozija energije, kojoj čak ni moja hiperaktivnost nije dorasla. Uživao sam u našem razgovoru i nadam se da će njena fokusiranost, energičnost, odlučnost i želja za ostvarivanjem snova i ciljeva, utjecati na vas i vašu odlučnost da pomaknete svoje granice! Ona definitivno pomiče svoje, a mene je osvojila svojom jednostavnošću. Maja je roditelj, psihologinja, psihoterapeut s privatnim centrom, partnerica te vlasnica mnogobrojnih rekorda i državna prvakinja u nekoliko sportskih disciplina. Stava sam da se tek zagrijava za ono što tek dolazi!

Ako vam je draži video zavirite na YouTube poveznicu, a audio verzija na Spotify za one koji slušaju dok trče ili voze ili… kuhaju!

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja mi je da jednog dana ovo bude i s publikom, ali kad to pandemijske i tehničke okolnosti budu dozvolile. Imamo prvu epizodu i uživamo u tome. Hvala Maji na gostovanju i iskazanom povjerenju, iskrenosti i srdačnosti! Iskreno sam uživao! 🙂 Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

Jedan komentar Dodaj vlastite

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.