#209: Podcast “Bez Pauze”#3- Jasmina Mima Kadija

Imam novu najbolju frendicu! Vjerojatno moj unutarnji “friend seaker” traži ljude poput Mime! Sjediti dva sata s njom prošlo je kao 10 minuta. Jesmo li sve prošli što smo htjeli? Nismo. Vjerojatno ni približno. Mima je jedna divna, draga, iskrena i vrlo otvorena osoba. Barem prema meni. Išli smo uživo na Instagramu, jer mi ništa ne skrivamo i ne režemo. Možda jedino propustimo reći, ali uvijek je to tako. Uvijek se sjetiš kasnije da smo još mogli razgovarati “i o ovome i o onome”. No vjerujem da to možemo ostaviti za neko ponovno druženje.

Bonk i Zvonko Čubrića su nam i dalje naši domaćini, a Ante Gelo je ovaj put zbog obaveza doletio složiti audio set i brzinski obučiti Maju i mene da možemo snimati ovaj podcast. Maja je zaslužna i za fotke sa seta!

I ponovno ću reći da osjećam blagoslov što ovo radim. Ideja da svojim dijelima možemo pokrenuti nekoga, makar jednu osobu je i meni i Mimi izuzetno bitna, a svatko od nas to radi na svoj način. Mimina nesebičnost u pozivu kojim se bavi, ali posebno i van radnog vremena što vidi kao ništa manje bitno, je upravo onaj razlog zašto je gošća u podcastu Bez pauze.

Mima osvaja. Mene je osvojila. Svatko bira što će raditi sa svojim životom i svi imamo svoje uspone i padove, no sami isto tako biramo kako ćemo se odnositi prema situacijama koje stavljaju pred nas. Mima to čini uz zagrljaj i Božju prisutnost i to se može osjetiti.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple i Google Podcasts.

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja mi je da jednog dana ovo bude i s publikom, ali kad to pandemijske i tehničke okolnosti budu dozvolile. Vjerujem da smo ovaj puta popravili zvuk, a snimka je ionako dovoljno čista i dobra. Hvala Mimi na gostovanju, a vjerujem da je ovo samo prvi u nizu naših razgovora. Imamo se još dotaknuti New Yorka i nekih drugih tema… možda je vrijeme da snimimo nastavak negdje u prirodi pa ćemo to nadodati! #BFF Dragi moji blagoslovljen Vam svima Božić. Ovo je specijalno,Božićno izdanje podcasta i bloga. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

Jedan komentar Dodaj vlastite

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.