#214: Podcast “Bez Pauze”#5 – Dunja Mazzocco Drvar

Kad se dvoje strastvenih trkača nađu razgovarati o klimatskim promjenama, ekologiji i održivosti. Dunja Mazzocco Drvar je gošća podcasta Bez pauze, a iako ju većina poznaje kao trkačicu ili prognostičarku s malih ekrana, Dunja je danas ravnateljica Uprave za klimatske aktivnosti u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja. Energija, strast i odgovornost kojom pristupa svojem poslu daje nadu da bismo mogli krenuti putem održivog razvoja i zaštititi ovu prekrasnu Zemlju, jedini stvarni planet na kojem možemo živjeti. Uživajte u još jednoj epizodi podcast! Da nam je više ljudi poput Dunje!

Sve što danas radimo povezano je i apeliram da prestanemo misliti kako se stvari događaju drugima. Naravno da se svi pitamo što država može učiniti za nas, ali treba krenuti od sebe i razmišljati kako mi sami možemo doprinijeti. Dunja je iznijela što čini Hrvatska, Europa i svijet u zajedničkim naporima da zadržimo život kakav poznajemo, ali i što sami možemo učiniti. Nedvojbeno, vrlo interesantnih i superugodnih dva sata, a sad kad razmišljam vjerujem da smo mogli još dva sata razgovarati o edukaciji i realnim rješenjima no čini se da ćemo se morati družiti još koji put kako bismo ponovili materiju, ali i doznali što je novoga. Hvala Dunja!

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google, Podtail, Ivoox Podcasts.

Bonk i Zvonko Čubrića, su nam i dalje domaćini, a Ante Gelo je alfa i omega audia i videa, a u njegovom odsustvu Maja i ja ja pokušavamo dati sve od sebe da snimke budu zadovoljavajuće. Maja je zaslužna za live na Instagramu i za fotke sa seta!

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja mi je da jednog dana ovo bude i s publikom, ali kad to pandemijske i tehničke okolnosti budu dozvolile. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.