#207: Podcast “Bez Pauze”#2- Ante Tonči Fabris

Nastavljamo s nizom ljudi punih energije, čiji život ne staje niti radi pauze! Tonči je apsolutno taj posebni, energični ljubitelj prirode i kretanja njome, bez obzira čini li to pješice, biciklom ili kajakom, a apsolutno mu je svejedno o kojim se vremenskim uvjetima radi, jer očigledno ima dobru opremu! Podcast je kako sam i najavio išao uživo na Instagramu, jer ipak moramo se držati imena, da je bez pauze, a naknadno to možete pogledati jer je prebačeno u IGTV verziju.

Podcast Bez pauze ići će live svaki put. Takav je plan.

Snimali smo u Bonku, vlasništvo Zvonka Čubrića, triatlonca, sportaša, suvlasnika lanca knjižara Hoću knjigu, koji kaže da računa na nas kroz dva tjedna ponovno! Ante Gelo, čovjek iza audia i videa, ovaj puta je doveo kćer Maru da mu pomogne, a Maja se pobrinula za fotografije sa seta!

Osjećam se blagoslovljeno jer ovaj projekt koliko god bio moj, pripada i drugima i za druge je, sa željom da se ljudima približi što više opcija i na taj način obogati život.

Tonči Fabris je apsolutno sugovornik koji ima što za reći, a njegovi video uradci na YouTube kanalu Outdoors Croatia govore više od svih riječi! Ako nakon gledanja njegovih videa ne poželite otići negdje u prirodu, onda vam nema pomoći. Šalim se! Tonči je prošao Hrvatsku uzduž i poprijeko, no nema namjeru stati i konstantno je u niskom startu otići na nove lokacije ili potražiti nešto novo na mjestima koje je već posjetio! I većinu toga čini sa svojom četveronožnom psicom Mishkom, 8 godina starom huskycom koja jednostavno osvaja! Ja sam uživao, a nadam se da ćete i vi! Hvala Tonči i Mishka!

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple i Google Podcasts.

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja mi je da jednog dana ovo bude i s publikom, ali kad to pandemijske i tehničke okolnosti budu dozvolile. Radimo na boljem zvuku, a možda se i video rezvije. Imamo ponude! Najviše ovisimo o vama, pratiteljima! Hvala Tonči na gostovanju i veselim se razgovarati s tobom ponovno, ispred kamere ili bez kamere, na podcastu ili u prirodi! Svejedno!

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

Jedan komentar Dodaj vlastite

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.