#212: Podcast “Bez Pauze”#4 – Bruno Šimleša

O Bruni ljudi imaju i podijeljena mišljenja. Neki ga hvale na sva usta, a drugi kritiziraju. Većina vjeruje i cijeni ono što radi. Ja nisam išao ni u jednu krajnost, što ni on sam ne sugerira za stvaranje mišljenja o njemu. Bruno je jedan ozbiljni radnik, vrlo otvorenih misli i srca te bez figa u džepu. U novoj epizodi podcasta Bez pauze razgovaramo o njegovom humanitarnom radu i hodu po Via Adriatica trailu sa svojom suprugom Majom kada su prikupljali sredstva za pomoću Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU. Meni je ovaj razgovor bio i vrlo osoban, blizak, zbog moje Maje i njene borbe s karcinomom. Na sve to se nastavlja razgovor i o njegovom spisateljskom putu i novoj knjizi (P)ostanimo zdravi koja nudi neka sasvim zdravorazumska rješenja, no pozivam vas da pogledate podcast i pročitate knjigu sami pa donesete svoje zaključke. Hvala Bruno!

Energija gostiju je ključna za ovaj podcast jer svi oni pristupaju onome u što vjeruju s unutarnjim žarom koji osvaja! Bruno vjeruje da može pomoći i ne dvoji ni sekunde kad to treba realizirati. Gleda na tijelo i um kao unutarnju tvornicu lijekova koja živi u simbiozi, a put održavanju zdravlja i ozdravljenju gleda kroz holistički, sveobuhvatni pristup.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple Google , Podtail, Ivoox Podcasts.

Bonk i Zvonko Čubrića, odnosno njegova supruga Jelena (razmislit ćemo o Zvonku za sljiedeći put LOL) su nam i dalje domaćini, a Ante Gelo nam se ponovno vratio i bio prisutan duhom i tijelom. Maja je zaslužna za live na Instagramu i za fotke sa seta!

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja mi je da jednog dana ovo bude i s publikom, ali kad to pandemijske i tehničke okolnosti budu dozvolile. Još jednom veliko hvala Bruni na gostovanju. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.