#221: Podcast “Bez Pauze”# – Sebastijan Orlić & Kvaliteta života

Sebastijan Orlić, doktor znanosti (područje inženjerske kemije), fitness instruktor i vlasnik obrta za zdravstveno savjetovanje Kvaliteta života, gost je u novoj epizodi podcasta Bez pauze u kojem se bavimo temama poput autofagije, intermittent fastinga, cirkadijskih ritmova te pokušavamo dokučiti što je istina, a što mit u pojmovima koji se vežu na prehranu. Sebastijan je hvale vrijedan sugovornik koji sasvim jednostavno objašnjava što se i zašto događa u našem tijelu. Kaže kako je ključ u balansiranom životu i izbacivanja isključivosti jer nam znanost iz dana u dan nudi nove spoznaje koje često pobijaju one u koje smo do jučer vjerovali i u njih se zaklinjali.   

NO PRIJE ŠTO KRENETE GLEDATI / SLUŠATI PODCAST, MORAM SE ISPRIČATI ZBOG SLABIJE KVALITETE TONA. ISKLJUČIO NAM SE JEDAN OD MIKROFONA VEĆ NA POČETKU SNIMANJA, ŠTO NAM SE DO SADA NIJE DOGAĐALO PA SMO BILI PRISILJENI KORISTITI AUDIO SA VIDEO SNIMKE. NISMO PRIMIJETILI. TRUDIT ĆEMO SE DA NAM SE OVE STVARI NE PONAVLJANJU. UČIMO. IMAJTE STRPLJENJA S NAMA I OPROSTITE NAM NA FORMI OVAJ PUT FOKUSIRAJUĆI SE NA SADRŽAJ KOJI JE I VIŠE NEGO ODLIČAN. HVALA!

Je li intermittent fasting prevara? Postoji li savršena dijeta? Jesmo li srušili koji mit o prehrani i vježbanju? Hoćemo li biti isključivi? Razlika u proteinima biljnog i životinjskog podrijetla, nutrijenti koji nam nedostaju,… i puno puno puno drugih dobrih i bitnih stvari o kojima smo mogli još koji sat razgovarati bez imalo problema. Veselim se komentarima!

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple Google , Podtail, Ivoox Podcasts.

Bonk i Zvonko Čubrića, su nam i dalje domaćini, a Ante Gelo je nažalost bio spriječen što se osjeti u kvalitetu snimke pa smo propustili vidjeti kako nam audio jednog mikrofona ne radi, no obećao je vratiti se da ja ne radim loše snimke više. Maja je zaslužna za live na Instagramu i za fotke sa seta!

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja mi je da jednog dana ovo bude i s publikom, ali kad to pandemijske i tehničke okolnosti budu dozvolile. Još jednom veliko hvala Bruni na gostovanju. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate i pratite!

2 komentara Dodaj vlastite

  1. Izvrstan podcast i sugovornik, bravo za obojicu! Recenica u smislu “Bitno je da ti pase i da nemas krivih uvjerenja” je sve. 🙂

    Liked by 1 person

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.