#241: Podcast Bez Pauze #13 – Ana Marija Liberati Pršo

Energiju Ane Marije Liberati Pršo teško je nadmašiti. Nova epizoda podcasta Bez pauze kao da je na autopilotu jer ova liječnica, dijabeteloginja, doktorica znanosti s doktoratom Nutricionizma na Prehrambeno-biološkom fakultetu (provedenim u suradnji s Institutom Ruđer Bošković) iako je došla na snimanje nakon 24-satne smjene i spavala samo 2 sata, mogla je sama odraditi ovu epizodu i bez mene da postavljam pitanja. A mi bismo ju slušali još par sati. Možda ima nešto i u kavi koju je dobila u Bonku za koju kaže da je odlična! Dođite i provjerite, a do tada pogledajte/poslušajte ovu epizodu u kojoj govorimo o dijabetesu, reverzibilnom dijabetesu, autofagiji, povremenom postu, intermittent fastingu i plant based prehrani. Anu je gušt slušati.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google , Podtail, Ivoox Podcasts.

Iako je snimka uživo išla na Instagramu, u nekom trenutku su isti posumnjali da se s profilom nešto događa “protupravno” pa nismo bili u mogućnosti zadržati isti video zapis. Šteta, ali veseli me da imamo sve drugo. Hvala Ana, silno želim da se vratiš u novoj epizodi uskoro jer smo otvorili toliko novih tema i veselim se pratiti tvoja izlaganja na Back Together.

Bonk i Zvonko Čubrića, su nam i dalje domaćini, a Ante Gelo je dobri duh u pozadini ovog bloga bez kojeg bi ovo bilo teže u samom startu. Maja je zaslužna za live na Instagramu te audio-video zapise!

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.