#245: Podcast Bez Pauze #15 – Mario Lovrić

Mario Lovrić je jedan majstor metamorfoze, pasionirani trkač koji istinski voli sport, kao sportaš, ali i kao pratitelj tuđih sportskih uspjeha. Fizička transformacija kroz sportske aktivnosti mu je promijenila život i unijela toliko dobrog, ali i puno izazova. Maria ne treba posebno predstavljati, pogotovo ne u trkačkom svijetu. Jedan je od onih oko kojeg se koji put lome koplja, gdje je većini istinski uzor i motivacija, a drugi propitkuju njegove motive. On je toga itekako svjestan, no ono što mu nitko ne može osporiti njegovi su rezultati, bilo da je riječ o sportskim uspjesima ili prikupljenim sredstvima za razne humanitarne akcije kroz koje je uz pomoć trkačke zajednice skupio pozamašnu svotu novca za pomoć onima kojima je ta pomoć prijeko potrebna. Njegovim kritičarima mogu samo reći – slobodno pokušajte i vi sebi priskrbiti “mjesto pod suncem”, ako ćete tako pomoći drugima. Nije uopće tako jednostavno.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google , Podtail, Ivoox Podcasts.

Razgovarali smo o Backyard Ultri u Lapovcu, o “kraljici svih utrka” – Polojskoj utrci na 100km, o izazovima, o načinu treniranja, preobrazbi, počecima, pokušajima i pogreškama, podršci okoline, humanitarkama, ulasku u triatlon i željama za budućnost. Vjerujem da je ovo najiskrenija verzija Maria do sada, a kako je sam podcast Bez pauze i stvarno bez prekida, ništa nije reducirano niti izbačeno pa tako ni pokoja psovka. Hvala Mario na gostovanju, bilo je zabavno i osobno, a posebno hvala na poklonima za rođendan i pozivu na Slavonsku trku slijedeće godine na koju je plan odazvati se sa zadovoljstvom!

Eto nas nazad u Bonku kod najboljeg domaćina Zvonka Čubrića, a Maja je ponovno preuzela sve uzde audio-video zapisa i prijenosa uživo koji je išao s mojeg profila na FaceBooku to se stvarno vidi! Hvala ti ljubavi, sve konce držiš suvereno da ja mogu brbljati s ljudima! Ante Gelo … hvala ti, uvijek si s nama, duboko ukorjenjen u temelje ovog podcasta i samo je pitanje kad ćeš doći kao gost!

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.