#250: Podcast Bez Pauze #17 – Zoran Kurdija Boss

Kako to izgleda kad se sportom počneš baviti u 47. godini i u roku od šest mjeseci istrčiš maraton. I to ne bilo koji maraton. I onda shvatiš da ti ide trčanje pa u gotovo deset godina nanižeš utrke o kojima neki samo mogu sanjati. Posljednja u nizu je Western States Endurance Run koja sa svojih 100 milja u jednom danu predstavlja jednu od tri najveće ultraške trail utrke na svijetu. Drugu, UTMB, završio je dva puta do sada i ove godine kreće na svoje treće putovanje tom poznatom ultrom. Zoran Kurdija zvani Boss, posljednji je gost podcasta Bez pauze i govori o svojem trkačkom putu.

Nevjerojatna je Zokijeva skromnost, ljubaznost i jednostavnost kojom govori o nekim od najtežih utrka na svijetu, ali ne propušta govoriti i o svojem razvoju kao trkaču te o značaju podrške obitelji i prijatelja trkača. Istinski ga je gušt slušati kako strastveno, ali smireno govori o trčanju koje mu je postalo sastavni dio dnevne rutine, a startao je iz potpune sportske nule.

Posljednje javljanje iz Bonka pred godišnje odmore! Hvala “mecena” Zvonko Čubrić i “šefice protokola” Maja bez kojih ovo ne bi išlo tako glatko! Hvala vam oboje! Ante Gelo … mislimo na tebe dok spremaš spektakl u Vela Luci za Olivera i uvijek si dio ovog malog, ali nama bitnog projekta!

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google , Podtail, Ivoox Podcasts.

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.