#282: Podcast Bez pauze #28 – Ivica Skočić Skole

Skole! Vjerojatno bih tu trebao stati i ne dodavati niti jedne riječi jer što god kažem biti će umanjenica u odnosu na original i njegovu stvarnu pojavu. Čovjek kojeg karakterizira jedan nevjerojatan i iskren osmjeh, čudesna energija i ljubav prema životu i ljudima koji su dio njega.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google , Audible, Podtail, Ivoox Podcasts.

Ali Skole je mnogo više od osmjeha i fenomenalne fotografije na društvenim mrežama. Skole vlada svojim danom i vremenom koje mu je dana na korištenje s nevjerojatnom preciznošću do te mjere da ljudi vjeruju kako ima dvojnike. Razgovarali smo upravo o tome: o upravljanju vremenom, obitelji, prijateljima, motivaciji, osobnom napredovanju, o onome što ljude koči da ispune svoj maksimalni potencijal i što je potrebno za pametnije korištenje vremena. Naravno da smo se dotakli i trčanja jer Skoletu je to sastavni dio tjedne rutine. Vjerujem kako je najbolje poslušati/pogledati i tako se sami uvjerite.

Bonk i Zvonko Čubrić naš su dom i dalje, a uvijek smo zahvalni Anti Geli na tehničkoj i edukativnoj podršci! Hvala Maja na još jednom žongliranju s audio/video opremom.  

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Snimateljica: Maja Perković / Mjesto snimanja: Bonk, Vrbje 1B, Zagreb (vlasnik: Zvonko Čubrić) / Audio i video post produkcija: Thomas Kezele / Glazba uvodne špice i aranžman: Ante Gelo, koji je svirao sve osim klavijatura (Thomas Kezele) / Autor i voditelj podcasta: Thomas Kezele, autor bloga Thomas’ Life Without Pause  

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.