#243: Podcast Bez Pauze #14- Igor Bajtl

Ti možeš sve. Ti ne moraš baš ništa. Ali trebaš znati – disati.

Igor Bajtl

Riječi su to koje stoje na uvodnoj internetskoj stranici Igora Bajtla, certificiranog O2 Advantage instruktora i instruktora funkcionalnog disanja s kojim sam imao priliku razgovarati na prekrasnom jezeru Bajer. Igor je trkač izuzetno interesantne priče, gdje je uz disanje pokrenuo oporavak svoje ozljede kuka zadobivene te pojašnjava kako vježbe disanja mogu biti alat uspostavljanja koherentnosti pokreta, misli i emocija. Između ostalog govorili smo o njegovom ozljeđivanju na utrci 100 milja Istre 2019. te njegovom povratku 2022. u daleko jačem izdanju, otvaranju Centra za funkcionalno disanje i poboljšanju kvalitete života upravo kroz pravilnije i efikasnije disanje. Vjerujem kako je najbolje poslušati / pogledati ovo o čemu smo Igor i ja razgovarali, a za svaki daljnji savjet obratite mu se direktno preko njegove stranice ili društvenih mreža. Hvala Martina Salopek / Beach Bar Čoka na prilici da snimamo na tako divnom mjestu i Anita Burul / Apartmani Belvedere što si na povezala i što nas uvijek lijepo ugostiš kod sebe! Lijepo je bilo no već za koji dan smo nazad u Bonku kod Zvonka!

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google , Podtail, Ivoox Podcasts.

Hvala Ante Gelo, s nama si uvijek s nama… ako ništa drugo tvoja oprema i tvoje preneseno znanje jest! Hvala Igore na divnom razgovoru. Hvala Maja koja si držala logistiku doma ovaj put i pratila nas preko društvenih mreža (ovaj puta facebook uživo). Zvuk je pokupio i puhanje vjetra no vjerujem kako to samo daje na doživljaju koji nas je okruživao. Neobično mi je bilo snimati sam, jer volim društvo u studiju, ali bar sam naučio da sve mogu i sam napraviti. Lijepo će biti vratiti se u rutinu u Bonku!

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.