#266: Podcast Bez Pauze #21 – Matei Negovetić – Plant Based Full of Taste

Podcast Bez pauze je u gostima iako ne baš jako daleko od Bonka. Naš domaćin i gost je Matej Negovetić, vlasnik projekta Plant Based Full of Taste i za sebe kaže da ima dvije strasti – kuhanje i trail trčanje. Kaže da je poveznica kuhanja i trčanja sloboda i mogućnost bivanja u trenutku, bivanja sa samim sobom i stvaranja svog svijeta.  

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google , Podtail, Ivoox Podcasts.

Matei i ja smo u društvu Matee i Maje preroštali DUT, trail trčanje općenito, uključujući njegove same početke u kojima je pratio Mateu, odlazak na Blatersu, početak projekta i prebacivanje na veganstvo, Masterchef, gušt kuhanja i želje za budućnost! Silno želim da jednog dana na meniju postoji leća s mojim imenom, što bi značilo da je Matei uspio u svojem naumu. Čovjek koji je dao otkaz poslu i otisnuo se u nesigurne vode prateći svoju strast i ideju jednostavno mora uspjeti. Ja mu silno želim da se svemir nastavi slagati prema njegovim mislima!

Maja je sve snimila, Matei i ja smo brbljali, a Matea se pobrinula da sve bude kako treba! Pas je bio gotovo nečujan! Fenomenalno! Hvala našim domaćinima i vidimo se uskoro ponovno u Bonku!

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja mi je da jednog dana ovo bude Hvalai s publikom, ali kad to pandemijske i tehničke okolnosti budu dozvolile. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što čitate!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.