#272: Podcast Bez Pauze #23- Dario Mišković & Medical Yoga Centar

Jeste li ikad imali neki strah ili neku manu s kojom svakodnevno živite, a direktno utječe na vaš životni izbor profesije? E pa moj dragi prijatelj Dario Mišković, direktor Medical Yoga Centra, ima govornu manu, a njega dnevna rutina je komunikacija s klijentima te držanje predavanja. Miško, kako ga mnogi od milja zovu je jedan energični, a opet vrlo smiren trener joga koju temelji na znanosti i povezuje svoja znanja s Kineziološkog fakulteta i onog što je učio od svojeg oca Vlatka Miškovića, nekadašnjeg prvaka u džudu, koji je medicinsku jogu u Hrvatsku donio iz Japana, a s programom koji se i danas provodi je počeo 1990. godine.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link dolje) te na Anchor, Apple, Google , Podtail, Ivoox Podcasts.

Miško je prije svega otvoren i iskren te nimalo ne skriva svoje mucanje s kojim se hrva već nekoliko desetljeća, no doživljava ga kao dio svojeg identiteta te pokušava ljudima objasniti kako se sve može unatoč inicijalnim hendikepima. No ono što ne dvoji je da treba raditi na sebi. Dario je jedan multidisciplinarni sportaš koji se okušao kao instruktor skijanja i ronjenja te na jogu gleda iz drugačije perspektive no što to rade neke “klasične” škole joge, a sve s ciljem poboljšanja kvalitete života onih koji ju prakticiraju, u što sam se osobno uvjerio trenirajući kod njega.

Bonk Zvonka Čubrića nam je studio kao i u većini slučajeva do sad! Uvijek zahvalni Anti Geli na tehničkoj i edukativnoj podršci! Hvala Maji koja je alfa i omega videa i audia.  

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Jedan komentar Dodaj vlastite

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.