#301: Podcast Bez pauze #36 – Goran Sajko

Gorana Sajka pratim kojih 10 godina, od mojih crossfit početaka i vraćanja tjelesne aktivnosti u svakodnevni život. Možda i koju više. Magistar kineziologije s izuzetno bogatom trenerskom i fitness karijerom. 25 godina trenerske karijere kojoj je prethodila izuzetna veslačka karijera prepuni su detalja iz kojih je jasno da Goran živi Kaizen načinom života koji naglašava i u podcastu, u kojem je put usmjeren prema osobnom napretku. Puno toga je donio ovaj razgovor koji smo dogovarali rekao bih i koju godinu no nikako da se poslože rasporedi. Ali nikad nije kasno jer Goran se trudi biti maksimalno aktualan, a njegovo znanje je bezvremensko, vuče temelje iz edukacija koje je prošao nadopunjeno i ažurirano osobnim iskustvima kao trenera i kao čovjeka.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link gore) te na Anchor, Apple, Google , Audible, Podtail, Ivoox Podcasts.

Razgovarali smo o mnogim stvarima. O njegovim sportskim počecima, o disciplini, o stjecanju iskustava kroz rad s vrhunskim sportašima, ali i rekreativcima, o ideji da postane osobni trener u čemu je bio daleko ispred svojeg vremena na našim prostorima. Dotakli smo se i “famoznog” CrossFita, no bitno je shvatiti da naglasak pri slušanju/gledanju ne treba biti na CFu već osobnom traženju i pronalaženju kroz cijeli niz pokušaja i pogrešaka u želji za boljom verzijom sebe. O egu, o usponima i padovima pa tako i o povratku prirodi, planinama, alpinizmu i penjanju te borbama s ozljedama i unutarnjim demonima. Goran je poznat po tome da ima snažan i izgrađen stav te da nema dlake na jeziku, pri čemu prije svega ne štedi samog sebe u kritici, ali sve s ciljem introspektive koja donosi bolja rješenja poput dugovječnosti koju priželjkuje i sebi i svojim klijentima.

Stoga, prionite na slušanje/gledanje, a veselim se vašim komentarima. Kako biste pomogli ovaj podcast, podijelite njegov sadžraj na društvenim mrežama i pretplatite se na isti, a nama će biti drago ako pritisnete i kakav “palčić” ako vam se sviđa sadržaj. Hvala!

Bonk i Zvonko Čubrić naš su dom i dalje, a uvijek smo zahvalni Anti Geli na tehničkoj i edukativnoj podršci! Hvala mom sinku na podršci i nadzoru snimanja epizode!  

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Snimatelji: Matej Kezele i Thomas Kezele/ Fotografija: Daniel Roščić aka RD Photography. Mjesto snimanja: Bonk, Vrbje 1B, Zagreb (vlasnik: Zvonko Čubrić) / Audio i video post produkcija: Thomas Kezele / Glazba uvodne špice i aranžman: Ante Gelo, koji je svirao sve osim klavijatura (Thomas Kezele) / Autor i voditelj podcasta: Thomas Kezele, autor bloga Thomas’ Life Without Pause  

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.