#306: Podcast Bez pauze #38 – Andrea Solomun

⁠Andrea Solomun⁠ je wellbeing coach koja je svoju strast za baletom pretvorila u franšizu &Ballet, a svojim klijentima pristupa individualno i vrlo sveobuhvatno. Ona je bivša balerina, baletna pedagogoinja koja je završila plesnu akademiju, a istovremeno studirala i na dva fakulteta do trenutka kada nije osjetila poziv prema plesu koji ju je odveo i u Ameriku. Danas Andrea vodi svoj vrlo kreativan posao, a klijenti si joj širom svijeta. Andrea je dinamit sadržan u jednom prekrasnom i snažnom ženskom tijelu, ekstremno asertivna i nedvojbena dok iznosi svoje stavove, misli, iskustva i prenosi znanja.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link gore) te na Anchor, Apple, Google , Audible, Podtail, Ivoox Podcasts.

S Andreom sam u ovom, rekao bih uvodnom razgovoru razgovarao o njenim plesnim počecima i edukaciji, o nevjerojatnoj energiji, o ⁠&Balletu⁠ i ⁠&Body⁠, o hiperaktivnosti, traženju partnera takvoj osobi, o spavanju, o toksičnosti zdravog života kao i o toksičnom životu kao posljedici nebrige te kako to utjeće na druge. Pojasnila nam je što joj znači održivo i želja da njeni klijenti (ali i ona sama) “umru mladi što je kasnije moguće”. Rekao bih da smo u superkomprimiranom formatu za osobu koja ima toliko za reći pokrili široki spektar tema i otvorili put u još jednu epizodu u bliskoj budućnosti u kojoj ćemo pokriti neke (propuštene) teme s većim fokusom na detalje! Veselim se tome. Hvala u svakom slučaju, ovo je bila prava eksplozivna poslastica!

Bilo je nedvojbeno uzbudljivo,glasno, nasmijano i veselo, a Vita (moja belgijska ovčarka) nam je ovaj put malo kršila opremu po studiju, pokušavala se upakirati u krilo gošćama i uništila svoju lajnu. Isprika svima koje bi to možda smetalo, ali nekako vjerujem da ste navikli da je podcast Bez pauze u jednom opuštenom formatu! #sadržajbitnijiodforme

Stoga, prionite na slušanje/gledanje, a veselim se vašim komentarima. Kako biste pomogli ovaj podcast, podijelite njegov sadžraj na društvenim mrežama i pretplatite se na isti, a nama će biti drago ako pritisnete i kakav “palčić” ako vam se sviđa sadržaj. Hvala!

Bonk i Zvonko Čubrić naš su dom i dalje, a uvijek smo zahvalni Anti Geli na tehničkoj i edukativnoj podršci! Hvala mom sinku na podršci i nadzoru snimanja epizode!  

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Snimatelj: Thomas Kezele/ Fotografija: Thomas Kezele. Mjesto snimanja: Bonk, Vrbje 1B, Zagreb (vlasnik: Zvonko Čubrić) / Audio i video post produkcija: Thomas Kezele / Glazba uvodne špice i aranžman: Ante Gelo, koji je svirao sve osim klavijatura (Thomas Kezele) / Autor i voditelj podcasta: Thomas Kezele, autor bloga Thomas’ Life Without Pause  

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.