#303: Podcast Bez pauze #37 – Marko Dugandžić

Jedna hiperaktivna epizoda dvojice brbljavaca koji prebrzo govore. Možda bi s nekim razvukao ovaj podcast na dva i pol sata, ali s Markom sve ide u višoj brzini. Valjda jedino tako možeš uspjeti pomiriti sve dnevne obaveze i želje za svoj klub. Dakle, Marko Dugandžić je jedan veseli čovjek koji, kako sam kaže, se smije i kad mu nije do smijeha. Čovjek zrači veseljem. I to je jedan od glavnih razloga zašto je Marko rado viđen gdje god dođe pa tako i u podcastu Bez pauze.

Osim na YouTube kanalu gdje možete pogledati video podcasta, isti možete poslušati na Spotifyu (link gore) te na Anchor, Apple, Google , Audible, Podtail, Ivoox Podcasts.

No Marko nije nasmijano lice bez pokrića. Marko je pokretač i kapetan tima SRD 315 Sjeverozapad koji organizira prekrasne utrke po varaždinskoj županiji, a upravo smo svjedočili jednoj prošlog vikenda: 24 sata Ivančice. Za sve one koji žele osjetiti dijelić tog prekrasnog druženja, znajte da postoje i druge utrke koje tek predstoje (jedna je humanitarnog karaktera) pa zavirite na njihove stranice i podržite ih. Razgovarali smo o njegovim sportskim počecima, o tenisu, o studiju, trenerskom pozivu i kako je ušao u trail trčanje koje mu je danas prava strast. Naravno da smo razgovarali i o iskustvima na ultrama poput 100 milja Istre te UTMBu, o ozljedama, o usponima i padovima te mentalnoj ustrajnosti koja je potrebna za dovršiti tako duge utrke jer Marko kaže da je sve to skupa bilo vrijedno napora. Ekipa SRD 315 Sjeverozapad je rado viđena i često mnogobrojna na utrkama diljem naše zemlje, a suradnja i podška utrkama i organizatorima je nekako dio njihovog imidža pa su mi zbog toga još više dragi. Podrška i suradnja koju daju se svakako vraća i prekrasan je način širenja dobrih vibracija. Hvala Marko na još jednoj prilici za druženje i dijeljenju svojih iskustava. Uvijek te je gušt slušati.

Stoga, prionite na slušanje/gledanje, a veselim se vašim komentarima. Kako biste pomogli ovaj podcast, podijelite njegov sadžraj na društvenim mrežama i pretplatite se na isti, a nama će biti drago ako pritisnete i kakav “palčić” ako vam se sviđa sadržaj. Hvala!

Bonk i Zvonko Čubrić naš su dom i dalje, a uvijek smo zahvalni Anti Geli na tehničkoj i edukativnoj podršci! Hvala mom sinku na podršci i nadzoru snimanja epizode!  

Želim vidjeti vaše komentare pa čak i konstruktivne kritike. Želimo biti bolji! Želja da jednog dana podcast bude uživo s publikom mi se polako ostvaruje i pratite najave slijedećih epizoda ako želite sudjelovati na taj način. Puse svima.

Snimatelji: Daniel Roščić i Thomas Kezele/ Fotografija: Daniel Roščić aka RD Photography. Mjesto snimanja: Bonk, Vrbje 1B, Zagreb (vlasnik: Zvonko Čubrić) / Audio i video post produkcija: Thomas Kezele / Glazba uvodne špice i aranžman: Ante Gelo, koji je svirao sve osim klavijatura (Thomas Kezele) / Autor i voditelj podcasta: Thomas Kezele, autor bloga Thomas’ Life Without Pause  

Pretplatite se na YouTube kanal odnosno na audio verzije podcasta jer bit će interesantnih gostiju.

Podijelite ovaj članak, ako Vam se sviđa što ste pročitali. Pa čak i ako Vam se ne sviđa. Imajte na umu samo da je blog i njegov sadržaj vlasništvo autora.

Označite ga sa “sviđa mi se”, a svaki komentar je dobrodošao! Blog je besplatan, a budite slobodni i pretplatite se na obavijesti!

I hvala Vam što pratite!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.